Jonas Gåde: Bättre sex: 5 misstag tjejer tycker killar gör i sängen


Misstag 1: ”Du glömmer bort att vara man”

Generellt sätt svarar mannen för det sexuella djupet och kvinnan för den sexuella energin. De flesta kvinnor tycker om när du tar kontrollen. Jag vet att jag i min artikel ”Vad män stör sig på hos kvinnor” skrev att män tycker om och trivs med när kvinnor tar initiativ. Det hindrar inte att kvinnor tycker om att du tar kommandot. Det handlar inte om att du ska göra henne till din slav, utan att du delar med dig av din maskulina energi. När du vägleder henne med din styrka och möter upp henne känslomässigt, kommer du upptäcka att hon blir mer bekväm och öppnar upp sig för nya äventyr.

Misstag 2: ”Du är inte bekväm med beröring”

Kvinnans största erotiska zon är hennes hud. Se till att du är i känslan när du berör din partner. Det är viktigt att du är närvarande och tillför lite sensuell och sexuell energi i fingrarna. Ibland när personer smeker varandra så gör dem ungefär på samma sätt som när de borstar bort snö från vindrutan på sin bil. Det finns ingen känsla.

Misstag 3: ”Du ger henne inte olika sexuella upplevelser”

Vad många killar glömmer bort är att tjejer ofta är i bättre kontakt med sina känslor.

Kvinnors sexualitet är mer kopplad till känslor. De vill att du varierar dig ibland. De vill ha olika typer av sex. Du kanske tror att byta position några gånger och en varierad rytm är det hon söker, men det finns mer att göra både emotionellt och sexuellt.

Misstag 4 ”Lek inte Clint Eastwood (stenansikte)

De flesta killar tycker om när deras partner delar med sig av vad de känner i form av ljud eller kommunikation. Tjejer är inte annorlunda. De vill att du delar med dig av vad du känner.
Tjejer njuter inte av en man som bara är mekanisk och knäpptyst. Om du är kille och läser det här, kan det vara bra att förstå att många gånger handlar hennes njutning inte bara om fysisk stimulering. Merparten utlöses av de känslor du kan framkalla. Tala om för henne vad du känner. Prata till henne emotionellt, snuskigt eller vad du märker att hon gillar.

Misstag 5: ”Ta av dig dom strumporna”

Sist men inte mist, ingenting är mer osexigt för en kvinna än en naken man iklädd bara vita tubsockor. Om du inte förstår varför, acceptera att så är det bara. Hur svårt kan det vara?

Jonas Gåde

(c) Materialet är copyrightskyddat

Ring Jonas Kostnadsfritt i 10 min och fråga vad du vill om terapi.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s