12 tecken på att din kille är kär i dig

jonas_gade_ett

”Är han kär i mig eller är han en player”?

Jag få ofta frågor från tjejer där dem grubblar över vad killen vill? Är han kär eller inte? Det är naturligtvis inte helt lätt för mig att avgöra om din pojkvän är kär i dig. Vad jag har gjort är att jag har systematiserat en del beteenden som kan uppkomma när din kille är i början av sin förälskelse. Om vi bortser från det vanliga med leenden, ögonkontakt etc. så finns det en del andra saker du kan notera.

”Han svarar inte på mina sms”

Han svarar relativt snabbt på dina sms, mail eller telefonsamtal, därmed inte sagt att om din kille är långsam betyder det att han inte är kär.

”Min kille vill aldrig prata”

Han tycker om att prata med dig länge. De flesta killar är generellt sätt inte helt bekväma med att prata men om de träffar en tjej dem är intresserade av kan de oftast både prata och lyssna länge.

”Han vill bara vara med sina kompisar i stället för mig”

Han vill spendera sin lediga tid med dig istället för att spendera tid med sina kompisar. Han ser fram emot att träffa dig. Han är flexibel och kan ändra sitt schema och det spelar inte så stor roll vad ni gör. Han följer med dig och provar kläder eller går på kattutställning trots att lokalen stinker av kattpiss. Inget är jobbigt så länge han får vara med dig.

”Jag får aldrig träffa hans kompisar”

Han bjuder in dig till ställen där hans kompisar finns vilket är ett bra tecken, istället för att träffa dig på något förortskafé där ingen ser er. Ett väldigt gott tecken är om hans vänner redan vet vem du är. Om de redan vet hela ditt livs historia; vad du gjort och vad du arbetar med, då är chansen stor att han är kär i dig.

”Min kille respekterar inte mig”

När en kille är kär behandlar han dig med respekt. Detta kan tyckas som en självklarhet, men var vaksam på att riktiga skitstövlar bara kan visa dig respekt för korta stunder, de kan aldrig hålla flaggan i topp en längre tid.

”Han är bara intresserad av sig själv”

Han bryr sig om detaljerna i ditt liv. Han värdesätter dina åsikter, komplimanger och din karaktär. Han har inga problem med dina ”knäppa” vanor.

”Min kille bestämmer allt”

I stället för att insistera på att gå sin egen väg har han inget emot att kompromissa. Detta innebär att han förstår innebörden av att ge och ta i en relation.

”Min kille hjälper aldrig till”

Tecken på osjälviskhet är en mycket stark indikation på att han är kär i dig. Den maskulina energin bygger mycket på att han vill ”göra sin grej”. Om han skapar plats för dig i sitt upptagna (eller inte så upptagna) liv, betyder det att han värdesätter ditt sällskap.

”Min kille visar aldrig närhet”

Han vill göra ditt liv enklare. När han försöker underlätta din vardag är det ett sätt för honom att
visa att han bryr sig om dig. Hans kärleksspråk är praktiskt. När han han sätter upp en hylla i ditt förråd säger han ”jag älskar dig” i både ord och handling.

”Min kille vill inte planera för framtiden”

Han talar om framtiden och du är inkluderad. Han börjar göra planer för framtiden som inkluderar dig. Vågar han inte säga det rent ut så kan han skämta om det.

”Min kille vill inte ha fysisk kontakt”

Han tar vara på varje tillfälle att ta på dig. De flesta killar har inga betänkligheter att vara fysisk mot sin partner. Ett bra tecken är om din partner är fysisk (lägger armen om dig ) när ni är ute. Det är ett sätt att tala om för omvärlden att ni är ett. En annan form av fysisk kontakt är att erbjuda fysisk kontakt utan några krav eller förväntningar på sex.

”Min kille pratar bara om sig själv”

Han har ersatt ordet jag med vi. Din partners tankar manifesterar sig alltid i språket. Var vaksam på om han börjar använda ordet ”vi”. Varje kille kommer att ha sitt eget sätt att beskriva den enhet ni har blivit – att han inte tänker på sig själv utan pratar om er.

Har ni varit ihop länge kan du testa din relation här

Jonas Gåde

Materialet är copyrightskyddat (c)

Ring Jonas gratis i 10 min och fråga vad du vill om terapi och relationer: 0708-111161

 

Annonser

5 thoughts on “12 tecken på att din kille är kär i dig

 1. Sofia Nilsson

  ​Jag och min kille bråkar hela tiden. Så fort vi börjar bråka så gör han slut men kommer tillbaka några minuter/timmar senare. Han är alltid med sina kompisar och säger att det är dom som går först. Det kan ta 4 dagar, i värsta fall, innan vi är med varandra men efter det så blir han galen och vill hitta på något med mig igen. (jag är 16 och han 17) Sedan säger han att han tycker att det är tråkigt att vara hemma hos mig och vill hellre hitta på något med sina kompisar. MEN när vi väl är med varandra och myser så talar han om för mig att jag är den han ”älskar mest” och att ”livet inte ä värt att leva utan mig” med mera och det får mig att smälta. Jag är verkligen osäker på om han älskar mig eller inte. Tar han tillbaka mig för att han inte vill va ensam eller är det för att han älskar mig?

  En gång när vi bråkade blev han tillsammans med en annan tjej, de tog 2 dagar och dom hann och knulla, så blev vi tillsammans igen. Jag älskar verkligen honom och när han berättar för mig massa vackra och fina saker så måste jag verkligen ta tillbaka honom. Det har alltid varit vi och han är mitt allt. Det är inte bara ”min kille” utan mycket, mycket mer.
  Gillar han mig verkligen så mycket som han säger när han gör som han gör? Jag vill verkligen veta om det han säger är sant! När jag pratar och frågar honom blir han alldeles gråtfärdig och berättar för mig att jag är hans allt. Han är bara för fin och jag vill veta andras åsikter, alltså om han är rätt för mig och om hans ord är sanna!?

  Svara
  1. Robert Nilsson

   Du skriver inte hur länge ni varit tillsammans. du 16 år han 17 år jag vill påstå att det finns en omognad hos er båda. Du glorifierar din bild av han. Om ni bråkar hela tiden vid eran ålder så vill jag påstå att ni inte är ärliga mot varandra. Om ni inte är ärliga som är en av dom grunderna som man bygger ett förhållande på så påstår jag att ert förhållande inte kommer att utvecklas och är destruktivt för er båda. Om det inte tagit slut redan bör du tänka över om han verkligen ska fortsätta såra och kränka dig. Jag är säker på att han omedvetet/medvetet ljuger för dig.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s